Mit mondtak rólunk az ügyfeleink?

Szabó Péter - író, tréner, a Sikertérkép megalkotója

Szabó Péter
"Biztos te is jártál már úgy, hogy megrendeltél egy szolgáltatást, és nem azt kaptad, mint amire számítottál. Nos, velem is ez történt, amikor megrendeltem a honlapomat az EasyPage-től. Nem azt kaptam mint amire számítottam...hanem SOKKAL JOBBAT! :-)
Ha te is többet, jobbat szeretnél kapni, mint amit jelenleg el tudsz képzelni, ha a honlapodról van szó, és szeretnél rugalmas, korrekt hozzáállást tapasztalni, akkor őszinte szívvel ajánlom számodra az EasyPage szolgáltatásait!"

Polyák Attila - ügyvezető igazgató - Újliget Kalandpark Kft.

fotó
"Nagy fejtörést okozott számunkra, hogy a "felhőbe elszállt" honlapunkat miként építsük újra? Mi kalandparkok építésével és üzemeltetésével foglalkozó cég vagyunk és mikor megtörtént a baj, akkor szembesültünk, hogy milyen veszteség is ért valójában, mert nem értek el minket ügyfeleink és az értékesítés visszaesett. Keresnünk kellett egy segítséget és több helyről ajánlatokat kértünk, hogy a legmegfelelőbb programozó csapatot válasszuk ki. Az Easypage is közöttük volt, de az ajánlatuk alapján nem akartunk ekkora összeget kifizetni honlapunk fejlesztésére és tovább léptünk majd írásban is megerősítettük szándékunkat. Hogy mi történt és mi változtatta meg döntésünk az magáért beszélt. Béla felhívott és szó szerint kérdőre vont, hogy miért nem választottuk őket, mert az Ő rendszerükért teljes felelősséget vállalnak és bizton állította, hogy nem fogunk pórul járni, mert amit ígérnek, azt be is tartják. Nos, én is meglehetősen nehezen kezelem, mikor értetlenül és nem jól magyarázható módon utasítanak el, pláne ha tudom, hogy jót teszek, ezért megváltoztattam döntésünk és belevágtunk. Jól tettük!
A több hónapos közös munka gyümölcsöző volt, két igazán színvonalas rendszert hoztunk létre, melyekre büszkék lehetünk.
Az Easypage Csapata máig készséggel áll minden ügyhöz, legyen szó kisebb vagy nagyobb munkáról. A kezdeti időkben laikusabban gyakoroltuk a honlap szerkesztést, de a türelem és a precizitás itt is segítségünkre volt általuk. Telefonon is azonnal állnak a rendelkezésünkre, mely növeli a munkánk hatékonyságát, illetve minden a gyakorlatban adódó akadályt is gyorsan meg tudunk oldani.
A jövőben is maradunk lelkes partnerei cégüknek."

Koppány Emese - Talento Consulting Tanácsadó és Kiadói Kft ügyvezetője

Koppány Emese
"Szőke nőként" nem sokat értek a programozáshoz, felhasználóként a fő elvárásom az egyszerű és átlátható kezelhetőség. Az Easypage-nél ennél többet tudnak. Nemcsak az általuk létrehozott honlap felhasználóbarát, de ők maguk is.
A legösszetettebb funkciókat is érthetően el tudják nekem mondani, mindig kínálnak választási lehetőségeket, elmondva az egyes opciók előnyeit és hátrányait is. Így tudom, hogy jó kezekben vagyok."

Gáspár Annamária - Hamuháza vadászház

fotó
"Egy vállalkozásnak szüksége van weboldalra. Nem is hinné az ember, hogy hány potenciális ügyfél akadhat így rá épp a mi szolgáltatásunkra. A mai rohanó világban számomra is megnyugtató támpont, ha egy szolgáltató könnyen elérhető. Valamint hitelességünk garanciáját is jelenti, hogy interneten is találkozhatnak velünk a kedves kuncsaftok. Ez a weboldal pedig mindenben a segítségünkre válhat. Bármikor személyre szabhatjuk, aktualizálhatjuk már néhány perc alatt. Könnyen kezelhető, igazán felhasználóbarát szoláltatást kaptunk, és nem mellesleg egy szuper csapatot, akik naprakészen tájékoztatnak minket a további fejlesztéseikről, lehetőségekről. A vendégeink pedig mindig első kézből értesülhetnek a vadászházunkkal kapcsolatos információkról."

Nyers Péter - az E.T. Pelso Kft nemzetközi csomagszállítás ügyvezetője

fotó
"Megrendeléseink száma egy év alatt a duplájára nőtt, melyeknek 95%-a a weboldalunkon keresztül érkezik. A legjobb döntésünk volt anno ebbe befektetni!

A weboldal elkészülése után nemsokkal egy a weboldalhoz integrált csomagfeladó és kezelő rendszert készíttettünk. Ennek segítségével most már a külön telepen lévő operátorok gond és keveredés nélkül, dolgozhatnak együtt. A cégünk a fejlődés útjára lépett. Köszönjük Nektek!"

Orosz István - Lambéria Pont Kft.

fotó
"Nekem személy szerint fontos volt ,hogy teljes mértékben "uralni" tudjam a saját honlapomat ,mert sokszor kell az új termékekről leírásokat, fényképeket felhelyezni. Jelenleg teljes szabadságot élvezek, és mindez egyszerűséggel párosul akár tartalmilag akár szerkezetileg szeretnék valamin változtatni. Ha esetleg valahol mégis elakadok mindig gyors segítséget kapok az Easy Page csapatától.
Köszönöm!"

Dr. Papp Judit - társastánc pedagógus, a Jdance Tánciskola alapítója

Dr Papp Judit
"Egy ismerősöm ajánlotta az Easypage által nyújtott weblapkészítő szolgáltatást. Olyan weblapra volt szükségem, amely megfelelően tükrözi profilomat, remek designel rendelkezik, könnyen használható, aktualizálható. Meglepően rövid időn belül készült el a honlap, amely minden általam fontosnak tartott szempontnak maximálisan megfelel! Nem is gondoltam volna, hogy használata ennyire egyszerű lesz, sok időt és fáradságot takarítanak meg az egyes funkciók, mindig naprakész információkkal láthatom el tanítványaimat. Nagyon jó döntés volt őket választani, bátran ajánlom másoknak is:)"

Nagyvári László a Tecum Fordítóiroda ügyvezetője

fotó
"Az Easypage Kft. jelentkezésekor azzal fogta meg figyelmemet, hogy az első bejelentkezésekor jelét adta szakmai kompetenciájának. Igazán gyors és kimagasló minőségű honlap tervezésük figyelembe vette irodánk tevékenységét, a „helyünkbe képzelte magát”. Az új design nagyon rövid idő alatt készült el, a honlap szinte azonnal megjelenhetett, mert az előző alapján működőképes változat jött létre, amit folyamatosan alakítanak a pillanatnyi állapot megjelenítése érdekében. A menet közben felmerülő változtatási igényeket azonnal elvégzik, olyan gyorsan, hogy akár online is részt vehetünk a honlap kialakításában. Nagyon meg vagyunk elégedve a szolgáltatással, bízunk benne, hogy a honlapunk megtekintési gyakorisága is tükrözi ezt a szakszerű, hozzáértő munkát."

Banai Attila - B&E Sport Kereskedelmi Kft.

Dr Papp Judit
"A történet ott kezdődött, hogy kb. két hete figyelmembe ajánlotta szolgáltatásukat. Majd két nap múlva felhívtam, és elmondtam hogy mit is szeretnék: egyszerű, jól átlátható, kifinomult, könnyen kezelhető weboldalt! Azt ígérte hogy önök ezeket tudják, sőt ennél többet is! Nehezen döntöttem, mert előttem lebegett kollégám rossz példája! Harmadik nap "rábólintottam" ajánlatára, döntöttem! A grafika elkészülte után már tudtam hogy "jó kezekben vagyok"! Bizalom jelképeként, előre átutaltam (amit nem szoktam) a megbeszélt vételárat! A munka során történt egy kis félreértés, amikor elfelejtette közölni a havidíj összegét,(de ezt hamar lereagálta) hogy ne érezzem magam becsapva, ezért az ár töredékét kell fizetem! Pár nap múlva elkészült a "REMEK MŰ"!!! Munkájukkal elégedett vagyok, a weboldal nagyon tetszik és a kollégáim is elismeréssel nyilatkoztak! A többit meg döntse el az ide látogató http://usasport.hu! Ez egy jó példa arra "hogy vidéken is van élet". Easypage Software Kft. és az USA SPORT Sportüzlet!!!

Ugor Balázs - szakfordító, tolmács

fotó
"Azért döntöttünk az EasyPage mellett, mert a szolgáltatás ár - érték aránya kedvezőbb a piacon elérhető weblapkészítőkénél, és az EasyPage által kifejlesztett megoldás olyannyira felhasználóbarát, hogy csupán minimális gyakorlatot igényel a használata, és laikusok számára is rendkívül egyszerűen és gyorsan kezelhető. Ez nem csak azért rendkívül fontos, mert saját magunk tudjuk folyamatosan aktualizálni weblapunkat, hanem azért is, mert nem kell minden egyes frissítésnél weblapkészítő segítéségét kérni, a külön szolgáltatásért fizetni. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással, és bátran ajánljuk mindenkinek."

Ingyenes tanulmány

27206742341469562935.png
Tudod mi az az 5 leggyakoribb hiba, amit a weboldal készítésnél el lehet követni? Töltsd le a tanulmányunkat, amiben elolvashatod hogyan kerüld el ezeket.
 

Ne tedd, ha jót akarsz!

11118865961381925448.jpg
Olvasd el az alábbi cikket, melyből kiderül, hogy miért ne válassz Joomla vagy WordPress alapú weboldalt.
 

Legfontosabb a tartalom

Egyre több cég gondolja úgy, hogy ideje komolyan venni az online marketing adta lehetőségeket. A Google legújabb algoritmus frissítése óta kicsit átrendeződött a találati lista.
 

Amit jó tudni, különben...

85142197621403429901.jpg
A weboldalak negyede öt perc alatt feltörhető! Elszomorító statisztika jellemzi a magyar és amúgy általában a világ weboldalainak összességét. De miért?
 

A weboldal halála

14484734251428502987.jpg
Itt van néhány egyszerű lépés, amit ha betartasz, akkor garantáltan kivégzed a weboldaladat. Lehet, hogy már el is kezdted, csak még nem tudsz róla...