Nemcsak ígéret, ez valóban egyszerű!

A rendszer kipróbálásához töltsd ki az űrlapot. A megadott elérhetőségeken 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Tapasztald meg, hogy mennyivel egyszerűbb szerkeszteni és gondozni az Easypage Weboldal Rendszert, mint egy hagyományos szerkesztővel rendelkező weboldalt!

Mitől különleges ez a rendszer?

A weboldal kinézetét és funkcióit mi rakjuk össze az igényeidnek megfelelően! Tehát nem neked kell összeszenvedned és kitalálnod, hogy mi hogyan lenne jó és miért... Akkor nagyon jó neked, ez a weboldal, ha nincs 3-4 éved megtanulni a webfejlesztés alapjait, ha nem akarsz hónapokat fölöslegesen teszteléssel eltölteni, hogy mi miért működik vagy éppen nem.

Gombnyomásra szúrhatsz be tartalmakat bárhova és azokat variálhatod is egymással. Képeket, galériákat, űrlapokat, Google térképet, stb..

Továbbá, ha a meglévő funkciók neked nem elegendőek, rövid időn belül, pontosan olyat készítünk, amit Te elképzeltél.

Miért fejlesztettük ki ezt a rendszert? Azért, mert a megrendelőink arra panaszkodtak, hogy a "Word" szerű szerkesztővel nem boldogulnak. Nem tudnak szép tartalmakat szerkeszteni és gondban vannak, ha pl. egy képet vagy galériát kell beilleszteni a weboldalba.

*Név
*E-mail cím
Telefonszám

Mi fog történni miután elkülded az űrlapot?
A megadott elérhetőségeken felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. A demót bemutatjuk neked és válaszolunk a felmerülő kérdéseidre. A demó bemutatása kb. 10 percet vesz igénybe, de utána szabadon tesztelheted a weboldal rendszert.

Ingyenes tanulmány

27206742341469562935.png
Tudod mi az az 5 leggyakoribb hiba, amit a weboldal készítésnél el lehet követni? Töltsd le a tanulmányunkat, amiben elolvashatod hogyan kerüld el ezeket.
 

Ne tedd, ha jót akarsz!

11118865961381925448.jpg
Olvasd el az alábbi cikket, melyből kiderül, hogy miért ne válassz Joomla vagy WordPress alapú weboldalt.
 

Legfontosabb a tartalom

Egyre több cég gondolja úgy, hogy ideje komolyan venni az online marketing adta lehetőségeket. A Google legújabb algoritmus frissítése óta kicsit átrendeződött a találati lista.
 

Amit jó tudni, különben...

85142197621403429901.jpg
A weboldalak negyede öt perc alatt feltörhető! Elszomorító statisztika jellemzi a magyar és amúgy általában a világ weboldalainak összességét. De miért?
 

A weboldal halála

14484734251428502987.jpg
Itt van néhány egyszerű lépés, amit ha betartasz, akkor garantáltan kivégzed a weboldaladat. Lehet, hogy már el is kezdted, csak még nem tudsz róla...